Philips Hue

Philips Hue

Philips Hue Lampen

Philips Hue – Ontdek de mogelijkheden

Met Philips Hue creëer je direct sfeer in je huis op elk moment. Deze nieuwste techniek zorgt er bovendien voor dat je slimmer omgaat met energie. De Philips Hue lampen zijn draadloos te bedienen. Daarnaast zijn deze lampen duurzaam en dimbaar zonder extra installatie. De bediening is eenvoudig en met de handige sensoren maak je je huis ook nog veiliger. Met de handige Philips Hue app kun je bovendien ook buitenshuis je lichten bedienen. Ideaal als je wat later thuis bent dan verwacht en je wilt dat er wat lichten branden als je thuiskomt in het donker. Door middel van timers zorg je ervoor dat er licht brandt op de momenten dat jij dat wilt, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. De lampen ondersteunen alle mogelijke tinten wit, van helder daglicht tot warm en intiem avondlicht. Voor elk moment de juiste sfeer. 

Philips Hue past zich aan aan jouw bioritme

Philips Hue is zo geavanceerd ontwikkeld dat de lampen zich kunnen aanpassen aan jouw persoonlijke bioritme. Zo kun je bijvoorbeeld wakker worden met Philips Hue licht, dat heel natuurlijk licht geeft, waardoor je jouw eigen zonsopgang creëert. Moet je je overdag goed kunnen concentreren, dan kan het fijn zijn om tijdens de donkere winterdagen helder daglicht te creëren in huis. Dit geef je direct frisse energie. Heb je goed licht nodig tijdens het lezen, dan pas je je licht hier eenvoudig op aan. Aan het einde van de dag pas je het licht aan naar bijvoorbeeld een warm en sfeervol licht, zodat je optimaal kunt ontspannen. Sluit de dag af met intiem en rustig avondlicht voor het slapengaan. Met Philips Hue creëer je eenvoudig de juiste sfeer voor ieder moment.

Je kunt kiezen uit meer dan zestien miljoen kleuren

Met Philips Hue kun je je kamer in elke gewenste kleur verlichten. Er zijn wel zestien miljoen kleuren waaruit je kunt kiezen. Daarnaast kun je kiezen uit meer dan 50.000 tinten wit licht. Voor elke sfeer en persoonlijke voorkeur is er wel een licht. De bediening is simpel, met slechts één handeling kun je de kleur van het licht bepalen, waar je op dat moment zin in hebt. Je kunt zelfs de kleur van het licht aanpassen aan een vakantiefoto waar je mooie herinneringen aan hebt. Zo kom je direct weer in die heerlijke sfeer en herbeleef je dat moment. Speel met alle verschillende tinten wit en kleuren om jouw huis nog fijner te maken.

Een intens samenspel met je muziek, games of films

Met de handige Philips Hue App kun je in de Entertainment Area je licht synchroniseren met beeld en geluid. Zo kun je een spannende film bekijken met bijpassende lichteffecten, waardoor het een intense beleving wordt. Maar je kunt ook het licht koppelen aan je game, waarmee je je gamebeleving tot een spectaculaire ervaring maakt. En wat denk je van het synchroniseren van lichteffecten met je favoriete muziek? Muziek luisteren wordt daardoor een geweldige ervaring. Met de ongekende mogelijkheden van Philips Hue maak je van elk moment een ultieme belevenis.

Philips Hue heeft drie typen verlichting

Philips Hue heeft voor ieder moment een type verlichting: White, White Ambiance, en White and Color Ambiance. Deze laatste is het meest populair, omdat je hiermee direct alle mogelijke kleuren in huis hebt. Je profiteert dan van alle ongekende mogelijkheden van Philips Hue. Natuurlijk kun je deze verschillende typen ook eenvoudig combineren. Op deze manier kun je je huis helemaal naar je eigen wensen en smaak inrichten. Bovendien zorg je ervoor dat je energierekening niet te hoog wordt, want alle Philips Hue lampen zijn energiezuinig.

Ontdek de mogelijkheden van de officiële Philips Hue App

Philips ontwikkelde de speciale Philips Hue App voor nog meer gemak als het gaat om sfeer in je huis, duurzaamheid en dagelijks gemak. In deze App kun je alle kamers in je huis invoeren en per kamer een lichtschema op maat instellen. Ook kun je via de App timers instellen, zodat je het jezelf nog eenvoudiger maakt. Je kunt de App vanaf elke plek bedienen, ook buitenshuis. Sla je favoriete lichtinstellingen op, zodat je ze altijd weer kunt terughalen op een moment dat jij dat wilt. De App is te downloaden via Google Play en in de App Store.

Profiteer van de onbegrensde mogelijkheden van Philips Hue

Met de eenvoudig werkende afstandsbedieningen, de handige bewegingssensoren of je eigen Smart Watch bedien je gemakkelijk je Philips Hue systeem.De bediening op afstand en de timers maken het mogelijk om de verschillende kamers in je huis te verlichten op de momenten dat jij het wilt. Ben je niet thuis, en wil je inbrekers laten vermoeden dat je wel thuis bent, bedien dan je Philips Hue verlichting op afstand. Of stel je timers in als je op vakantie bent, zodat het altijd lijkt alsof er iemand thuis is. 

Begin met een Philips Hue Starterspakket

Voordat je begint met Hue, dien je de bridge in huis te hebben. De bridge wordt standaard meegeleverd bij alle starterspakketten.Het is handig om het onderscheid te weten tussen de drie typen verlichting als je start met Hue. Hue White is de basisuitvoering, deze geeft één tint wit licht.White Ambiance biedt alle mogelijke tinten wit licht, van helder en energiek daglicht tot warm en intiem kaarslicht. Kies je voor White and Color dan heb je de keuze uit alle kleuren en alle tinten witlicht. Een starterspakket is ideaal om te starten met je persoonlijke Hue systeem. Hierin zitten drie lampen (met een E27 of GU10 fitting), de speciale benodigde bridge en een handige draadloze dimmer. Alle Hue verlichting is eenvoudig dimbaar, zonder extra installatie. 

Breid je Philips Hue systeem eenvoudig uit

Heb je het Philips Hue starterspakket al in huis, dan kun je eenvoudig je systeem uitbreiden met talloze mogelijkheden. Naast extra lampen, kun je bijvoorbeeld denken aan entertainment afstandsbedieningen, schakelaars, bijpassende lichtarmaturen zoals hanglampen, vloerlampen, plafondlampen, inbouw spots, wandlampen, lantaarns, lichtstrips, buitenverlichting en tuinverlichting.

Creëer je eigen zonsondergang sfeer met Hue Outdoor

Philips Hue biedt een uitgebreid assortiment verlichtingsmogelijkheden voor in je tuin. Er is bijvoorbeeld een speciale zonsondergang schakeling, waarmee je je persoonlijke zonsondergang sfeer creëert. Daarnaast kun je inbrekers te slim af zijn door de Home & Away bediening. Bovendien kun je tijdens de warme zomeravonden de verlichting eenvoudig aanpassen aan de sfeer door de verschillende tinten en de dim mogelijkheden. Zo creëer je ook in de tuin de perfecte sfeer. 

Philips Hue combineren met Google Home

Wil je profiteren van optimaal gebruiksgemak, combineer dan je Philips Hue systeem met Google Home, Apple Homekit of Amazon Alexa. Je kunt dan je verlichting regelen met spraakbediening. Met je eigen stem kun je opdrachten geven zonder een schakelaar te bedienen. Ben je aan het koken, of lig je lekker onderuit op de bank of in bad? Vraag dan gewoon aan bijvoorbeeld de Google Assistent om de kleuren aan te passen van je licht of je verlichting te dimmen. Zo creëer je heel eenvoudig de juiste sfeer zonder moeite.

Combineer je Philips Hue systeem met Friends of Hue

Philips biedt een uitgebreid assortiment apparaten en systemen die je eenvoudig kunt combineren met je persoonlijke Hue systeem. Dit zijn de zogenaamde Frieds of Hue. Deze werken perfect samen met je Hue verlichtingssysteem. Met een combinatie van deze slimme oplossingen haal je echt alles uit je systeem. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld: Samsung Smart Things, Apple Homekit, Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT, Nest, en nog een groot aantal andere systemen en apparaten. Het aantal mogelijkheden blijft zich uitbreiden, waardoor je gegarandeerd blijft genieten van je Hue systeem.