Philips Hue toebehoren

Philips Hue toebehoren

philips hue toebehoren afb

Philips Hue toebehoren

Er zijn diverse toebehoren (accessoires) bij het Philips Hue verlichtingssysteem. Die toebehoren maken het mogelijk om de verlichting op een andere wijze, dus zonder gebruikmaking van een smartphone of tablet, te activeren.

De Philips Hue Tap Switch

Op zoek naar een draadloze schakelaar met een bereik tot 30 meter? Kies dan voor de Hue Tap Switch. Je kunt deze schakelaar eenvoudig met een montageplaatje aan de muur hangen. Wil je de schakelaar als afstandsbediening gebruiken? Draai de schakelaar dan eenvoudig van het plaatje af. Je hebt geen batterijen of kabels nodig, want de Philips Hue Tap Switch werkt op kinetische energie. De schakelaar werkt dus als je hem aanraakt. Je gebruikt geen stroom. Dat is goed voor je portemonnee en voor het milieu.

Deze draadloze schakelaar heeft vier te configureren knoppen. Dat maakt het mogelijk om je vier favoriete lichtscènes binnen handbereik te hebben. Zo kun je bijvoorbeeld met een druk op de knop zorgen voor gedimd licht in je slaapkamer.

Philips Hue Dimmer Switch

Wil je alle lampen inschakelen? Wil je wellicht gebruikmaken van een van de vier ingebouwde lichtrecepten. Gebruik dan de Philips Hue Dimmer Switch. Deze draadloze dimmer schakelaar kan met een montageplaatje aan de muur worden gehangen. Wil je de dimmer schakelaar gebruiken als afstandsbediening? Dat kan, want de dimmer schakelaar kan eenvoudig van het magnetische plaatje worden afgenomen. Draden zijn niet nodig. Je hebt wel batterijen nodig. Met deze Dimmer Switch kunnen tot tien lampen worden bediend. Je kunt deze Dimmer Switch alleen gebruiken als hij is aangesloten op een Philips Hue bridge.

Philips Hue Motion Sensor

Wil je dat de verlichting automatisch wordt ingeschakeld. Gebruik dan een Philips Hue Motion Sensor. Heb je je handen vol met spullen en wil je bijvoorbeeld de huiskamer binnengaan. De bewegingssensor schakelt automatisch het licht aan. Dankzij deze bewegingssensor, die gemonteerd kan worden tegen het plafond of tegen een muur, hoef je niet meer in het donker op zoek naar een lichtschakelaar. Kabels zijn niet nodig. Je hebt wel batterijen nodig. Die batterijen hoeven niet vaak te worden vervangen, want deze bewegingssensor is energiezuinig. Je bespaart met deze bewegingssensor elektriciteit, want dankzij de ingebouwde lichtsensor wordt het licht alleen ingeschakeld als er niet voldoende daglicht is.