Philips Hue Starterspakket

Philips Hue Starterspakket

philips hue starterspakket

Het Philips Hue Starterspakket

Wil je een ruimte in je huis persoonlijk maken? Koop dan een Philips Hue starterspakket. Dit pakket bestaat uit een bridge, drie lampen en een dimmer. De standaard meegeleverde bridge maakt het mogelijk om de lampen via een app op je smartphone of tablet (IOS of Android) aan te sturen. Door te spelen met de lichtkleuren maak je de ruimte persoonlijk. Je kunt iedere ruimte in je huis persoonlijk maken, want het Hue Starterspakket kan uitgebreid worden met 50 op afstand te bedienen Hue lampen.

Philips Hue klaarmaken voor gebruik

Heb je een starterspakker met heldere en energiezuinige Philips Hue LED lampen aangeschaft? Dan kun direct beginnen met het aanleggen van een draadloos verlichtingsnetwerk. De Hue lampen kunnen eenvoudig in bestaande armaturen worden geschroefd. Controleer of de schakelaars zijn ingeschakeld. Zo niet, schakel ze dan in.

De meegeleverde bridge start, na te zijn ingeplugd, automatisch op. Verbind de bridge met de meegeleverde netwerkkapel met de netwerkkabel. De drie lampjes op de bridge zullen nu gaan branden.Vervolgens moet de Philips Hue app worden gedownload. Dit kun je doen via Apple Store of Google Play Store. Na het downloaden van de App kun je verbinding maken met de bridge. Je Philips Hue lampen kunnen nu eenvoudig worden gevonden.

Sfeer creëren met Philips Hue lampen

Met de dimbare Philips Hue lampen kun je een persoonlijke sfeer creëren in iedere ruimte in je huis. Een Philips Hue starterspakket is voorzien van drie lampen naar keuze. Kies je voor Hue White? Dan kies je voor lampen die een tint licht geven. Wil je lampen die alle tinten wit licht geven, zodat je kunt lezen bij helder wild licht en kunt dineren bij romantisch kaarslicht? Kies dan voor Hue White Ambiance. Wil je een persoonlijke sfeer creëren met lampen die alle kleuren en alle tinten witlicht kunnen geven? Kies dan voor Hue White and Color.