Philips Hue Lightstrip

Philips Hue Lightstrip

philips hue lightstrip afb

Philips Hue lightstrip

Op zoek naar flexibele LED verlichting? Kies dan voor een Philips Hue lightstrip. Met de ongelooflijk flexibele verlichting kun je overal, rond elk voorwerp en in iedere ruimte, de door jou gewenste sfeer creëren, want de kleur kan naar wens worden ingesteld.

Philips Hue Lightstrip Plus

De Philps Hue Lightstrip Plus is 2 meter lang. Het is een flexibele verlichting met alle kleuren wit en 16 miljoen kleuren, eenvoudig op afstand te bedienen met je Android 0f iOS smartphone. Het lichteffect is diffuus, waardoor de kleuren natuurlijk opgaan in het interieur. De lichtstrip, die geleverd wordt met 4 flexibele aansluitingen, kan vrijwel overal worden gemonteerd. Past de lichtstrip niet? Geen probleem, want je kunt de lichtstrip eenvoudig op maat knippen. De montage is heel eenvoudig, want aan de achterkant bevindt zich een krachtige plakstrip. Ook het aansluiten is eenvoudig. De lichtstrip is namelijk voorzien van geïntegreerde pincontacten. Na de montage en het aansluiten van de lichtstrip kun je hem direct in gebruik nemen dankzij het Plug & Play principe.

Je hebt echter wel een Philips Hue bridge nodig. Je kunt de Philips Hue bridge gebruiken uit het starterspakket. Heb je geen startpakket? Dan kun je een Philips Hue bridge los aanschaffen. Na het aansluiten van de bridge kun je de benodigde Philips Hue app downloaden.

Philips Hue Lightstrips zijn uitbreidbaar

Je kunt de Hue lightstrip niet alleen op maat knippen. Heb je meer nodig dan twee meter? Je kunt een Philips Lightstrip Plus uitbreiden met verlengstukken van een meter. Klik het verlengstuk eenvoudig aan de lichtstrip vast. Je kunt de Philips Lightstrip Plus van twee meter uitbreiden tot maximaal 10 meter. Zo kun je bijvoorbeeld zorgen voor sfeerverlichting onder de bar. Bovendien kun je deze sfeerverlichting synchroniseren met je favoriete muziek of film. Zo kun je zelfs zorgen voor een kleurrijke lichtshow.