Lichtbronnen

De lichtbronnen van Philips Hue

Philips Hue is een draadloos verlichtingssysteem. Je kunt er al je lampen op afstand, bijvoorbeeld vanuit je slaapkamer mee bedienen. Ook kun je er iedere gewenste sfeer mee creëren. Er zijn lichtbronnen waarmee je kunt spelen met kleuren. Hoe je dat kunt doen? Door een keuze te maken uit een van de leverbare lichtbronnen.

Philips Hue White

Ben je op zoek naar een lichtbron die alle tinten wit licht? Kies dan voor Hue White. Met deze dimbare lamp creëer je ’s avonds een ontspannen sfeer, terwijl je ’s morgens, met een lamp op vol vermogen, vol energie aan een nieuwe dag begint. Lichtschema’s en lichtrecepten zijn instelbaar.

Philips Hue White Ambiance

De lichtbron Hue White Ambiance geeft niet alleen alle tinten licht. Je kunt met deze lichtbron de gewenste sfeer creëren, want door deze lamp te dimmen wordt de lichtkleur warmer. Zo kun je bijvoorbeeld de gewenste sfeer creëren tijdens een diner met vrienden.

Philips Hue White and Color

De Philips White and Volor lampen, zowel leverbaar als E27 lamp als in spots, geeft zowel wit licht als met verschillende kleuren licht.

Philips Hue Go

Ben je op zoek naar draadloze verlichting voor binnen ne buiten. Kies dan voor de slimme. Draagbare lamp Philip Hue Go. De oplaadbare lamp, met keuze uit 16 miljoen kleuren licht, geeft tot drie uur lang licht in bijvoorbeeld de tuin.