Buitenlampen

Philips Hue buitenlampen

Wellicht ben je al bekend met de lampen van Phlips Hue. Je gebruikt ze om diverse ruimtes in je huis de gewenste sfeer te geven. Er zijn ook Philips Hue buitenlampen. Met deze buitenlampen is het mogelijk om de ruimte buitenshuis te verlichten. Zo maak je je tuin sfeervoller door kleur toe te voegen. Wil je dat de buitenlamp aangaat als je de voordeur nadert? Wil je dat bij thuiskomst met de auto de lampen op de oprit gaan branden? Het kan allemaal met de slimme buitenverlichting van Philips Hue.

Voel je welkom in je eigen huis

Philips Hue buitenlampen geven je een welkom gevoel, want ze verlichten bij je thuiskomst je oprit. Ook geven ze een veilig gevoel, want als je niet thuis bent zijn er lampen ingeschakeld. Het lijkt net of je wel thuis bent. Ben je vertrokken zonder het licht uit te doen? Geen probleem. De slimme verlichting van Philips Hue zorgt dat ze worden uitgeschakeld.

Schep de juiste sfeer

Ben je al bekend met Hue binnenverlichting? Dan weet je dat je met Hue binnenverlichting in elke ruimte in huis de juiste sfeer kunt scheppen. Nu is er ook Hue buitenverlichting. Je kunt nu ook de juiste sfeer scheppen. Je kunt kiezen uit wit licht en licht met een vleugje kleur (maar liefst 16 miljoen kleuren mogelijk).

Leverbare buitenlampen

Er zijn verschillende armaturen leverbaar: buitenspots, buitenlampen op een sokkel, buitenlantaarns en buitenwandlampen. De armaturen zijn voorzien van LED lampen die wit licht geven of van LED lampen met zestien miljoen kleuren.

Eindeloze mogelijkheden met de bridge

Heb je de buitenlampen verbonden met de Philips Hue bridge? Dan kun je de buitenlampen, via de app, bedienen met je smartphone of tablet. Ook kun je timers, waarschuwingen of een alarm instellen. Je verlichting wordt dan altijd op het juiste moment uitgeschakeld of gedimd.