Nieuwe Hue lampen

Philips Hue lampen

Iedereen kent Philips wel, het is niet voor niets het meest bekende lampenmerk van Nederland en misschien zelfs wel van de wereld. De laatste tijd heeft Philips niet stilgezeten, ze zijn namelijk hard bezig geweest met de nieuwe Hue lampen. Het is dan ook tijd om eens naar deze bijzondere collectie te kijken, Philips heeft het namelijk met deze lampen mogelijk gemaakt om heel je huis te voorzien van licht. De serie lampen bestaat uit diverse modellen, elk model heeft zo weer zijn eigen unieke uitstraling. Laten we eens kijken welke lampen er dan beschikbaar zijn in deze collectie.

The Ascend Collection

Er zijn verschillende lampen die je kunt kiezen uit deze collectie. Het mooie van deze collectie is dat er gebruik is gemaakt van een speciaal type glas wat over de bollen heen zit. Er zijn dus verschillende soorten lampen, zo kan je kiezen uit een hanglamp, een tafellamp of een vloerlamp. Alle modellen lampen bezitten de Hue lampen. Ook is het zo dat de kleur van de lampen aangepast kan worden, op die manier kun je net even iets meer sfeer creëren voor bij jou thuis. Zo is een gele lamp ideaal voor een gezellige sfeer in bijvoorbeeld de eetkamer of de woonkamer. De prijzen lopen sterk uiteen, voor een overzicht kun je altijd even op de site kijken voor het meest recentelijke overzicht.

The Being Pendant

Dit is toch wel een erg bijzonder model, het is namelijk geen lamp maar een soort schijf die je aan het dak kunt hangen. De lamp is zo gemaakt dat je overal licht zal hebben, het licht komt dan ook van de zijkanten maar ook van de bovenkant. Als je deze disk ophangt boven de eettafel dan zul je altijd genoeg kunnen zien, dit is nu eenmaal wel zo handig bij het eten. De prijs ligt momenteel rond de $300 dollar, maar na verloop van tijd zal dit wel afnemen.

The White Ambiance Adore Collection

Voor de mensen die op zoek zijn naar een nieuwe spiegel voor in de badkamer is dit echt de beste keuze die je maar kunt maken. Het is namelijk een spiegel met een omringende lichtgevende rand, hierdoor zijn losstaande lampen niet meer nodig in de badkamer. Daarnaast ziet het er natuurlijk super mooi uit als je het ophangt in een witte badkamer. Ook zit er een dimmer op waarmee je het licht kunt bepalen, als je het dan net even allemaal te fel vindt dan kun je het iets trimmen. Het enige nadeel is dat je de strips niet kunt vervangen, als de strip kapot gaat moet je dus een nieuwe kopen.

Er zijn nog meer soorten lampen van de Hue collectie, zo is het ook mogelijk om een lightstrip voor buiten aan te leggen. Neem eens een kijkje bij de site van Philips, hier staan alle nieuwkomers op. Misschien heb jij binnenkort ook wel zo’n prachtige lamp in huis, Philips is niet voor niets het bekendste merk voor alle soorten lampen!